Accountants

Wil je graag jouw administratie, jaarrekening of andere rapportage laten opstellen of controleren door een accountant? FinanceWise helpt jou in je zoektocht naar accountants die het beste passen bij jouw wensen. Wanneer je een jaarrekening wilt laten opstellen door een accountant kan het zijn dat het voordelig is om ook je boekhouding en de belastingaangifte door de accountant te laten verzorgen. Hierdoor zijn alle administratieve handelingen ondergebracht bij één accountant.

Accountant is in tegenstelling tot boekhouder en belastingadviseur een beschermd beroep. Daarom gaan wij voor accountants ook na of zij zijn ingeschreven zijn bij de beroepsvereniging van accountants, de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).

Via FinanceWise ontvang je 3 offertes van door ons gescreende accountants, deze offertes zijn specifiek voor jouw bedrijf opgesteld. Hierdoor krijg je inzicht in het aanbod en kan je het aanbod van de accountants eenvoudig vergelijken voordat je overstapt.

FinanceWise: voor de juiste balans

Ontvang offertes van de 3 boekhouders, accountants, administratiekantoren en of belastingadviseurs zodat jij inzicht krijgt in het aanbod van boekhouders en accountants en op basis van prijs en kwaliteit de beste keuze kan maken van een partij bij jou in de buurt: in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland en Groningen en in de omgeving van de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen.

FinanceWise voor de juiste balans