Loonadministrateurs

Wil je de salarisen en inhouding van loonbelasting van je personeel graag laten berekenen en administreren door een professional? FinanceWise helpt jou met het zoeken en vinden van een loonadministrateur die het beste past bij jouw behoefte.

De loonadministrateur, die vaak ook salarisadministrateur wordt genoemd, zorgt ervoor dat de juiste premies worden ingehouden op het loon, het loon op tijd wordt berekend en resulteert in een betaalvoorstel. Een loonadministrateur neemt deze zorg graag van je uit handen. De loonadministrateur kan ook de administratie voor pensioenafdracht en andere specifiek overeengekomen werkzaamheden verrichten, zoals bijvoorbeeld juridische advisering of opstellen van arbeidscontracten.

Ben je naast loonadministratie ook op zoek naar andere dienstverlening zoals het uitbesteden van je boekhouding, opstellen van de jaarrekening, controleren van de jaarrekening of belastingadvies? Bij FinanceWise zijn er ook meerdere boekhouders, accountants, loonadministrateurs en belastingadviseurs / belastingconsulenten die een totaalpakket aanbieden. Wij gaan bij jou na wat jouw wensen zijn en welke loonadministrateur daar het beste bij past. Om de vergelijking voor jou eenvoudig en efficiënt uit te voeren, sturen 3 loonadministrateurs jou een offerte toe gericht is op jouw specifieke aanvraag. De aanvragen via FinanceWise resulteren in aanbiedingen waar prijs en kwaliteit voorop staan.

Op deze manier maakt FinanceWise overstappen gemakkelijk en vind jij de loonadministrateur waar je naar op zoek bent. FinanceWise weet in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland en Groningen precies welke loonadministrateurs het beste bij jou passen.

FinanceWise: voor de juiste balans

Ontvang offertes van de 3 boekhouders, accountants, administratiekantoren en of belastingadviseurs zodat jij inzicht krijgt in het aanbod van boekhouders en accountants en op basis van prijs en kwaliteit de beste keuze kan maken van een partij bij jou in de buurt: in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland en Groningen en in de omgeving van de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen.

FinanceWise voor de juiste balans