Inzicht in het aanbod

p>FinanceWise geeft je inzicht in het huidige aanbod van boekhouders en accountants en helpt jou als ondernemer de juiste keuze te maken. Wanneer je als ondernemer, bedrijf of zzp’er je administratie of boekhouding wilt uitbesteden spreken we al snel van het schoenendoosprincipe. Je administratie verzamelen en eens per maand stuur je deze naar een administratiekantoor. Het administratiekantoor stelt voor jou een winst en verliesrekening op, verzorgen een btw aangifte en verzorgen ook de jaarstukken. Wat je zoekt is een administratiekantoor of boekhouder die bij je past en ook nog eens duidelijk en transparant is over de werkzaamheden en tarieven. De huidige markt van administratiekantoren, boekhouders en accountants is voor ondernemers en bedrijven moeilijk te doorgronden. Daardoor is het zoeken en vinden van een geschikt administratiekantoor, boekhouder of accountant vaak een tijdrovende klus. Jouw behoeftes staan bij FinanceWise centraal.

FinanceWise geeft je inzicht in het huidige aanbod door jou voor te stellen aan de 3 beste boekhouders, accountants en administratiekantoren in jouw regio. Geef aan naar welke soort dienstverlening je op zoek bent en welke criteria jij belangrijk vindt voor een toekomstige samenwerking met je boekhouder, accountant of administratiekantoor. Via het aanvraagformulier komt jouw offerteaanvraag bij ons binnen. Je ontvangt offertes van de 3 boekhouders of accountants die jou het beste in je behoeftes kunnen voorzien. Het aanvragen van offertes via FinanceWise brengt geen verplichtingen of kosten met zich mee. De aangeboden offertes zijn geheel vrijblijvend. Bepaal zelf of je met één van de boekhouders of accountants de juiste balans hebt gevonden. FinanceWise handelt onafhankelijk van de aangesloten administratiekantoren, boekhouders of accountants. Geen afname-afspraken of andere commerciële dwalingen. Alle administratiekantoren, boekhouders of accountants worden op dezelfde manier behandeld.

FinanceWise: voor de juiste balans

Ontvang offertes van de 3 boekhouders, accountants, administratiekantoren en of belastingadviseurs zodat jij inzicht krijgt in het aanbod van boekhouders en accountants en op basis van prijs en kwaliteit de beste keuze kan maken van een partij bij jou in de buurt: in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland en Groningen en in de omgeving van de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen.

FinanceWise voor de juiste balans