Belastingconsulenten

Wil je graag je belastingaangifte uitbesteden, niet te veel belasting betalen en achteraf geen naheffing krijgen vanwege een niet correct ingevulde belastingaangifte? FinanceWise helpt jou met het zoeken en vinden van een belastingconsulent, ook wel belastingadviseur of fiscalist genoemd, die het beste past bij jouw wensen en de expertise biedt waar jij naar op zoek bent.

FinanceWise stelt vooraf vast dat de belastingconsulenten / fiscalisten hun kwaliteit op pijl houden, door middel van cursussen en vakliteratuur. Voor de belastingen en communicatie met de belastingdienst is het voor de belastingconsulent belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste wijzigingen in de belastingwetgeving waar jij weer voordeel van hebt. Bij ons zijn ook partijen aangesloten die hebben geopteerd voor horizontaal toezicht bij de belastingdienst. Dit heeft volgens de belastingdienst de volgende voordelen: 1 aanspreekpunt bij de Belastingdienst, sneller duidelijkheid over de aanslag en minder toezicht, zoals controles en vragenbrieven. Het komt vaak voor dat boekhouders, accountants en administratiekantoren ook belastingaangiftes verzorgen en belastingadvies aanbieden. Hierdoor kan er naast de belastingaangifte ook de administratie en het opstellen van de jaarrekening worden uitbesteed. Dit kan leiden tot een kostenbesparing.

Via jouw aanvraag bij FinanceWise kan jij aangeven welke financiële diensten jij graag zou willen uitbesteden aan professionals met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Doordat je via FinanceWise 3 offertes ontvangt van 3 verschillende belastingconsulenten, boekhouders, administratiekantoren of accountants, kun je goed het aanbod vergelijken. Elke offerte wordt op maat voor jouw bedrijf opgesteld. FinanceWise weet in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland en Groningen welke belastingconsulenten het beste bij jou passen. FinanceWise draagt alleen belastingconsulenten aan die een goede prijs / kwaliteit leveren. Op deze manier maakt FinanceWise de keuze voor jou makkelijk en efficiënt en vind jij de belastingadviseur waar je naar op zoek bent.

FinanceWise: voor de juiste balans

Ontvang offertes van de 3 boekhouders, accountants, administratiekantoren en of belastingadviseurs zodat jij inzicht krijgt in het aanbod van boekhouders en accountants en op basis van prijs en kwaliteit de beste keuze kan maken van een partij bij jou in de buurt: in de omgeving van de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen.

FinanceWise voor de juiste balans