Salarisadministrateurs

Wil je graag de salarisadministratie van je bedrijf uitbesteden? FinanceWise helpt jou met het zoeken en vinden van een salarisadministrateur die het beste past bij jouw behoefte.

De salarisadministrateur zorgt ervoor dat de juiste premies worden ingehouden op het salaris, het salaris op tijd wordt berekend en bereid een betaalvoorstel voor. De salarisadministrateur kan ook de administratie voor pensioenafdracht en eventuele andere specifiek overeengekomen werkzaamheden verrichten.

Het komt vaak voor dat boekhouders en accountants ook salarisadministratie aanbieden. Hierdoor kan er naast de salarisadministratie ook de gehele boekhouding, de belastingaangiftes en het opstellen van de jaarrekening worden uitbesteed. Over het algemeen zal dit minder kosten dan wanneer de salarisadministratie, de boekhouding, de belastingaangifte en het opstellen van de jaarrekening door verschillende boekhouders, accountants, administratiekantoren en belastingadviseurs worden uitgevoerd. Daarom valt op deze manier kostenbesparing te realiseren.

FinanceWise zorgt ervoor dat jouw aanvraag leidt tot 4 offertes van salarisadministrateurs, waardoor jij het aanbod kan vergelijken voordat je overstapt. FinanceWise weet in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland en Groningen welke salarisadministrateurs het beste bij jou passen. FinanceWise draagt alleen salarisadministrateurs aan die een goede prijs en kwaliteit leveren. Op deze manier maakt FinanceWise overstappen gemakkelijk en vind jij de salarisadministrateur waar je naar op zoek bent.

FinanceWise: voor de juiste balans

Ontvang offertes van de 3 boekhouders, accountants, administratiekantoren en of belastingadviseurs zodat jij inzicht krijgt in het aanbod van boekhouders en accountants en op basis van prijs en kwaliteit de beste keuze kan maken van een partij bij jou in de buurt: in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland en Groningen en in de omgeving van de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen.

FinanceWise voor de juiste balans