Belastingadviseurs

Wil je graag je belastingaangifte uitbesteden? En wil je een mogelijke naheffing vanwege een incorrect ingevulde belastingaangifte voorkomen? FinanceWise helpt jou met zoeken naar de belastingadviseur, ook wel fiscalist genoemd, die het beste past bij jouw wensen en de expertise biedt waar jij naar op zoek bent.

Het komt vaak voor dat boekhouders en accountants ook belastingadvies aanbieden. Hierdoor kan er naast de belastingaangifte ook de administratie en het opstellen van de jaarrekening worden uitbesteed. Over het algemeen zal het uitbesteden van een totaalpakket minder kosten dan wanneer de administratie, belastingaangifte en het opstellen van de jaarrekening door verschillende belastingadviseurs, boekhouders of accountants worden uitgevoerd. Hierdoor ben je goedkoper uit en wordt er een kostenbesparing gerealiseerd.

Doordat je via FinanceWise 3 offertes ontvangt van 3 verschillende belastingadviseurs, boekhouders of accountants, kan je het aanbod goed vergelijken. Elke offerte wordt op maat voor jouw bedrijf opgesteld.

FinanceWise: voor de juiste balans

Ontvang offertes van de 3 boekhouders, accountants, administratiekantoren en of belastingadviseurs zodat jij inzicht krijgt in het aanbod van boekhouders en accountants en op basis van prijs en kwaliteit de beste keuze kan maken van een partij bij jou in de buurt: in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland en Groningen en in de omgeving van de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen.

FinanceWise voor de juiste balans