Werkwijze FinanceWise

Als je een idee hebt welke werkzaamheden je graag zou willen uitbesteden en naar wat voor partij je op zoek bent en je een bedrijf hebt ingeschreven bij de KvK, dan kun je een aanvraag indienen via het aanvraagformulier.

Hierdoor ontvang je 3 offertes die op jouw bedrijf zijn toegespitst.

Omdat FinanceWise handmatig een selectie maakt van boekhouders, accountants en belastingadviseurs die bij jouw bedrijf en aanvraag passen, ontvang jij eenvoudig passende offertes.

Daarna is het een kwestie van het maken van de keuze op basis van de offerte en de telefonische toelichting die de boekhouders, accountants en fiscalisten zullen geven. Dan kun je meteen een afspraak maken om te zien of het tussen jullie klikt.✔ Kosteloos 3 offertes

✔ Persoonlijk en Onafhankelijk

✔ Zonder verplichtingen

Als ondernemer wil je je graag richten op zaken waar je goed in bent en die essentieel zijn voor het voortbestaan van je onderneming. Je administratie is een belangrijk deel van je bedrijf, maar hoe noodzakelijk is dit dat jij dit zelf uitvoert?

Boekhouders, accountants en belastingadviseurs doen de hele dag niets anders dan het voeren van administraties, geven van adviezen en verwerken van belastingaangiftes. Voor jou vergt een serieuze investering van tijd om op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste boekhoud en belastingregels.

Ondernemers zijn wettelijk verplicht tot het voeren van een administratie, het indienen van belastingaangiftes en het opstellen van een jaarrekening. Vaak is het dan ook een verstandige keuze om je boekhouding en aangiftes gedeeltelijk of geheel uit te besteden. Zodoende wordt je ontlast door je boekhouder, accountant of belastingadviseur en kan jij doen waar je goed in bent en ligt de focus op het ondernemen. Een goede boekhouder of accountant kan daarnaast eveneens als sparringspartner fungeren bij het maken van belangrijke beslissingen.

FinanceWise helpt jou graag kosteloos bij het vinden van een bij jou passende boekhouder, accountant of belastingadviseur!