Over ons

Het aanbod van boekhouders en accountants is zeer omvangrijk. Hoe zoek en vind je als ondernemer of bedrijf de boekhouder of accountant die het beste aansluit op jouw specifieke behoeftes en de beste prijs en kwaliteit biedt? Het gebrek aan transparantie in de markt van diensten onder andere gericht op administraties, jaarrekeningen en belastingaangiftes biedt FinanceWise de uitdaging om de koppeling tussen vraag en aanbod efficiënter in te richten zodat ondernemers en bedrijven een optimale balans vinden tussen prijs en kwaliteit bij de meest passende boekhouder of accountant.

Het gebrek aan inzicht in de markt, onze ambitie om te ondernemen en relevante werkervaring in de accountancy branch, zorgen ervoor dat wij een kwalitatieve koppeling maken tussen ondernemers/bedrijven en boekhouders/accountants. Primaire pijlers van onze bedrijfsvoering zijn: klantgerichtheid, kwaliteit, onafhankelijkheid, inlevingsvermogen en heldere communicatie.

Het is de missie van FinanceWise om de behoeftes van ondernemers aan te sluiten op het aanbod van financiële dienstverleners zoals accountants, boekhouders, belastingadviseurs en salarisadministrateurs om zodoende overstappen makkelijker te maken.

Met een team van drie man besteedt FinanceWise aandacht aan intake gesprekken van kwalitatief geschikte accountants, boekhouders en overige dienstverleners en vertalen wij de behoeftes van ondernemers in concrete aanvragen voor offertes. Nadat een aanvraag wordt ontvangen, selecteren wij op basis van de aangegeven behoeftes en vastgestelde expertises de meest passende dienstverleners voor de ontvangen aanvraag voor offertes.

De geselecteerde accountants, boekhouders of andere financiële dienstverleners stellen een kwalitatieve offerte op, gebaseerd op de informatie die de ondernemer of het bedrijf met ons heeft gedeeld in de aanvraag en het kennismakingsgesprek. De aanvrager bepaalt met welke accountant, boekhouder of overige dienstverleners de juiste balans is gevonden om een succesvolle samenwerking aan te gaan. Zoek en vind je boekhouder of accountant via FinanceWise zodat je op basis van 3 afgemeten offertes de juiste afweging kan maken om de juiste overstap te maken.

FinanceWise voor de juiste balans