start gratis aanvraag

Offerte aanvraag

Vul nu in voor de beste offertes

Soorten diensten

Je behoeftes

Contactgegevens

Vind je boekhouder of accountant via FinanceWise

Vergelijken en overstappen

✔ 1) Start je aanvraag, geef aan welke werkzaamheden je wilt uitbesteden en wat jij belangrijk vindt bij je toekomstige boekhouder, accountant of belastingadviseur.
✔ 2)FinanceWise selecteert de drie best passende dienstverleners, die een offerte voor je zullen opstellen.
✔ 3)Via FinanceWise ontvang je de offertes, krijg je inzicht in de markt en kun je de beste partij uitkiezen.

Persoonlijk en onafhankelijk

Nadat je een offerteaanvraag hebt gedaan zal FinanceWise persoonlijk contact met je opnemen om jouw wensen vast te stellen, jij staat bij ons centraal. FinanceWise handelt onafhankelijk van de aangesloten boekhouders en accountants. Geen afname-afspraken of andere commerciële dwalingen.

Gescreende boekhouders en accountants

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom voert FinanceWise intake gesprekken met de aangesloten boekhouders, accountants, belastingadviseurs en administrateurs. De medewerkers van FinanceWise hebben ervaring in de accountancy branch en voeren de screening zorgvuldig uit. Met onze screening brengen we eveneens expertises en gehanteerde prijzen in kaart. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de offertes die jij ontvangt, voldoen aan jouw behoeftes en dat sprake is van een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Geen verplichtingen, geen kosten

Geen verrassingen achteraf. Het aanvragen van offertes via FinanceWise brengt geen verplichtingen of kosten met zich mee. De aangeboden offertes zijn geheel vrijblijvend. Bepaal zelf of je met één van de boekhouders, accountants of belastingadviseurs de juiste balans hebt gevonden voor een samenwerking. FinanceWise maakt vergelijken en overstappen makkelijk en helpt je kosteloos.

Waarborg van privacy

Vertrouwen zien wij als de basis voor onze dienstverlening. Wij zullen jouw bedrijfsgegevens daarom zorgvuldig behandelen en niet delen met andere partijen dan de boekhouders en accountants welke een offerte voor je opstellen.Wil je persoonlijk en onafhankelijk advies?

Vind met FinanceWise de juiste balans