Salarisadministratie

Wil je er zeker van zijn dat de salarissen en inhoudingen van loonbelasting voor je personeel netjes worden uitgevoerd? Dan kan je de keuze maken om je salarisadministratie, vaak ook loonadministratie genoemd, uit te besteden aan een salarisadministrateur, boekhouder of accountant welke deze werkzaamheden voor je uit kan voeren. Op basis van de salarisadministratie worden onder andere de bruto-netto berekeningen en controle van de salarisstroken uitgevoerd. Deze experts kunnen vragen van personeelsleden over hun salaris beantwoorden en jou zodoende ontlasten. Het uitvoeren van salarisadministratie is verbonden aan specialistische kennis, waarbij experts vaak tegen vaste lage kosten per personeelslid deze werkzaamheden voor jou kunnen uitvoeren met een hoge kwaliteit. Wist jij bijvoorbeeld dat werknemers die met het openbaar vervoer reizen in aanmerking komen voor voordelen en korting kunnen opleveren?

Ben jij op zoek naar een salarisadministrateur, boekhouder of accountant die voor jou de salarisadministratie kan uitvoeren? FinanceWise heeft ook in jouw regio experts aan zich verbonden welke tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding deze werkzaamheden voor jou kunnen uitvoeren. De bij FinanceWise aangesloten boekhouders, accountants, salarisadministrateurs en belastingadviseurs / belastingconsulenten helpen jou ook graag op het gebied van je administratie, opstellen jaarrekening en belastingaangiftes. Via FinanceWise kan je offertes aanvragen van kwalitatieve partijen, waarbij FinanceWise jou helpt om de best passende boekhouder, accountant of andere dienstverlener te vinden.

FinanceWise: voor de juiste balans

Ontvang offertes van de 3 boekhouders, accountants, administratiekantoren en of belastingadviseurs zodat jij inzicht krijgt in het aanbod van boekhouders en accountants en op basis van prijs en kwaliteit de beste keuze kan maken van een partij bij jou in de buurt: in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Overijssel, Gelderland, Drenthe, Flevoland en Groningen en in de omgeving van de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, Haarlemmermeer, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Westland, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen.

FinanceWise voor de juiste balans