Disclaimer website FinanceWise

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op het gebruik en de inhoud van de website van FinanceWise. Door het gebruik van de website accepteer je automatisch deze disclaimer.

FinanceWise VOF staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 58791876.

Aansprakelijkheid

FinanceWise doet haar uiterste best om te zorgen dat de informatie op de website geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de website en in de door FinanceWise verstuurde correspondentie zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Ben je ergens een fout tegen gekomen? Wij vernemen dit graag, zodat we de fout kunnen herstellen. Stuur je e-mail naar info@financewise.nl.

Rechten

FinanceWise behoudt alle rechten, waaronder intellectuele eigendomsrechten, auteursrechten en merkrechten en/of andere rechten, met betrekking tot alles wat zich op deze website bevindt. Daaronder vallen:

  • alle teksten;
  • grafisch materiaal;
  • merken;
  • illustraties en logo’s;

De website inclusief alle content mag enkel en alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Gebruikers en bezoekers mogen niets van de website vermenigvuldigen, verspreiden, overnemen, of op een andere wijze ter beschikking stellen aan anderen, zonder voorgaande schriftelijke toestemming van FinanceWise.

Wijzigingen

FinanceWise behoudt zich het recht voor de informatie op deze website, inclusief de tekst van deze disclaimer, altijd te mogen wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen.

Meer informatie over FinanceWise

Wie zijn wij?