start gratis aanmelding

De voordelen op een rij

Kennismaking met FinanceWise door een persoonlijke intake

Vind de juiste balans door persoonlijke kennismaking. In een kennismakingsgesprek met FinanceWise geef je aan wat jouw expertises zijn, welke prijzen je hanteert en naar welke soort opdrachten je op zoek bent. Wij willen jouw aanbod van diensten zoals het voeren van administraties, verrichten van belastingaangiftes, het opstellen van jaarrekeningen en het geven van advies namelijk kwalitatief koppelen aan de behoeftes van ondernemers en bedrijven. Kwaliteit staat bij FinanceWise voorop, zowel richting de ondernemers en bedrijven als de aan ons verbonden boekhouders, accountants en belastingadviseurs. Samen de juiste balans vinden, dat is onze missie.

Ondernemers en bedrijven die aansluiten op jouw aanbod

Tijd om aan de slag te gaan. Op basis van de behoeftes van ondernemers en bedrijven selecteert FinanceWise de 3 boekhouders, accountants en/of belastingadviseurs welke het beste bij de ontvangen offerteaanvraag passen. FinanceWise zorgt ervoor dat je alleen offerteaanvragen ontvangt die aansluiten op jouw aanbod. Jouw offerte wordt gelijktijdig met de andere 3 offertes via FinanceWise aan de aanvrager voorgelegd. De aanvrager kiest het aanbod dat het beste in zijn behoeftes voorziet om een persoonlijke afspraak te maken zodat de offerte vertaald kan worden in een samenwerking. Zo brengt FinanceWise vraag en aanbod in balans.

Effectieve acquisitie

Samenwerken met FinanceWise is een aanvulling op je huidige verkoopkanalen. FinanceWise legt concrete offerteaanvragen van ondernemers en bedrijven buiten je bestaande netwerk aan je voor. De aanvragers van offertes zijn vooraf door ons getoetst op interesse. Bij FinanceWise nemen maximaal 3 andere dienstverleners deel aan een offerteronde. FinanceWise rekent per deelname aan een offerteaanvraag een vaste lage prijs. Deze kosten zijn bij ons echt eenmalig: geen abonnementen, geen credits inkopen of andere terugkerende kosten.

Minimale kosten

Een concrete offerte uitbrengen tegen minimale kosten. FinanceWise rekent per deelname aan een offerte-aanvraag een vaste lage prijs. Deze kosten zijn bij ons echt eenmalig: geen abonnementen, geen credits inkopen of andere terugkomende kosten.

Geïnteresseerd?

Vind met FinanceWise de juiste balans