Jaarrekening opstellen omgeving Utrecht

Ontvang offertes van de 3 boekhouders, accountants, administratiekantoren en of belastingadviseurs in Utrecht of in de directe omgeving van Utrecht, zodat jij inzicht krijgt in het aanbod van boekhouders en accountants en op basis van prijs en kwaliteit de beste keuze kan maken.

Heb jij een jaarrekening nodig en wil je dit graag aan een professional overlaten? FinanceWise helpt je gratis de juiste boekhouder, accountant of administratiekantoor te zoeken en te vinden.

Wanneer heeft jouw bedrijf een jaarrekening nodig? De jaarrekening geeft een overzicht van de financiële situatie van een bedrijf betreffende een bepaald boekjaar. Los van of je een jaarrekening dient te publiceren of niet, de jaarrekening biedt je een belangrijk overzicht over de performance van je bedrijf.

De jaarrekening komt voort uit de administratie die je gedurende het jaar voert. Bij sommige boekhoudprogramma’s is het bijna een kwestie van een druk op de knop. Vaak zie je dan ook dat de boekhouder, accountant of het administratiekantoor naast het bijhouden van de administratie ook een jaarrekening aanlevert. Je kunt je jaarrekening vergelijken met een fotomoment van je administratie. Je administratie wordt het hele jaar door gevoerd. Bij de jaarrekening wordt er als het ware een momentopname genomen en zie je (bijvoorbeeld per 31-december) de stand van je balansposities ( bijvoorbeeld de stand debiteuren, crediteuren en eigen vermogen) en het resultaat over het afgelopen jaar (bijvoorbeeld totale kosten 2013, omzet 2013). Dit biedt jouw bedrijf veel inzicht en kun je vergelijkingen maken met voorgaande periodes. Een waardevol stuk informatie voor je bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat de jaarrekening zorgvuldig wordt opgesteld, anders kun je voor nare verrassingen komen te staan, denk aan boetes van de belastingdienst.

FinanceWise zorgt ervoor dat je eenvoudig de boekhouder, accountant of het administratiekantoor vindt dat het beste bij jouw bedrijf past. Om je een goede keuze te kunnen maken en de beste partijen te kunnen vergelijken ontvang je 3 offertes die zijn opgesteld door boekhouders, accountants en administratiekantoren die aansluiten op jouw behoeftes.

FinanceWise weet in Utrecht welke boekhouders, accountants en administratiekantoren het beste bij jou passen. FinanceWise draagt alleen boekhouders, accountants en administratiekantoren aan die een goede prijs / kwaliteit leveren. Op deze manier maakt FinanceWise de keuze voor jou makkelijk en efficiënt en vind jij de boekhouders, accountants en administratiekantoren waar je naar op zoek bent.

FinanceWise: voor de juiste balans

Bijvoorbeeld uit de volgende steden: Utrecht, Vleuten, Woerden, Maarssenbroek, Zeist, Nieuwegein, Vianen, Culemborg, Wijk bij Duurstede, Doorn, Amersfoort, Ede, Soest, Amersfoort, Baarn, Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Hilversum, Breukelen, Vathorst, Leerdam, Geldermalsen.

FinanceWise voor de juiste balans